Forum ogólnotematyczne dla kobiet
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy możecie mi polecić jakiś sprawdzony klej do butów? potrzebuję jakiegoś naprawdę trwałego, elastycznego do sportowego obuwia.
Witam! Maryla, naprawy butów sportowych dokonasz łatwo przy pomocy kleju TADAM® Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Zachęcam Cię do jego zakupu i wypróbowania jego możliwości.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
gdzie ten klej można kupić? Mam parę par które wymagają naprawy
gdzie ten klej można kupić? Mam parę par które wymagają naprawy
Witam! Aguti, klej TADAM® kupisz m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery czy sklepach elektrycznych. Dostępny jest także w marketach spożywczych. Kupisz go z łatwością!
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
jak szybko po klejeniu można chodzić w butach? czy nie będą przemakały w miejscu klejenia?
jak szybko po klejeniu można chodzić w butach? czy nie będą przemakały w miejscu klejenia?
Witam! Aguti, sklejone buty łączą się w ciągu 60 sekund. Zalecam jednak poczekać minimum 3 godziny na osiągnięcie ostatecznej wytrzymałości.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
dziękuję za odpowiedź, udało się buty skleić, nawet nie widać że coś było robione bo klej jest przezroczysty
Strony: 1