Forum ogólnotematyczne dla kobiet
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej, szukam godnego polecenia salonu fryzjerskiego, fajnie jakby robili tam również brwi oraz paznokcie
Hej, w Wwa najlepsza jest magia blondu, robią tam super włosowe metamorfozy oraz kompleksowo zajmują sią brwiami, rzęsami oraz pazurkami :-)
W Magii Blondu Pani Daria jest mega zdolną fryzjerką i super stylistką paznokci. Bardzo polecam ten salon :-)
Hej, szukam godnego polecenia salonu fryzjerskiego, fajnie jakby robili tam również brwi oraz paznokcie
To koniecznie musisz umówić się do Magii Blondu, jest na Żelaznej 51/53, dokładnie to Fabryka Norblina :-)
Byłam niedawno w nowej miejscówce Magii Blondu, jest świetna. Siedziałam na fotelu u Pani Anastasii, zeszłam z niego mega zadowolona :-)
Chodziłam do Magii Blondu jeszcze w poprzedniej lokalizacji i gorąco polecam. To wielokrotnie przeze mnie sprawdzony salon i zawsze byłam zadowolona w efektów.
Chodziłam do starej lokalizacji a niedawno byłam w nowej <3 Fajnie się Magia Blondu urządziła w fabryce norblina :-)
Byłam wczoraj w Magii Blondu, pięknie podcięli mi grzywkę i zrobili jasne chłodne refleksy, wyglądam chyba z 10 lat młodziej, jestem mega zadowolona :-)
Strony: 1